Informatie

Zoals bekend wordt de Regio Winter Hike gehouden vanaf 28 december vanaf ± 08.00 uur (voor jou exacte starttijd, zie de email die je ontvangt) en zal eindigen op 29 december uiterlijk 17.00 uur.

 

Je hebt je ingeschreven voor één van de drie routes welke zijn uitgezet. Dit kan zijn de beginners route (A), de beginners plus route (B) of de gevorderden route (C)(met of zonder rugzak).

 

Alle drie de routes hebben hetzelfde beginpunt, hetzelfde overnachtingspunt en hetzelfde eindpunt, het verschil zit in de lengte van de tocht en de gebruikte tochttechnieken. Hoe meer ervaring je al hebt hoe minder uitleg er bij de verschillende tochttechnieken wordt gegeven. Natuurlijk zijn er op alle posten onderweg stafleden beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Maak daar dus gebruik van!

 

Het vertrekpunt en de starttijd, welke wisselt per groepje, wordt een week vooraf aan de winterhike per email doorgegeven. Het eindpunt, welke geheim moet blijven voor de deelnemers, wordt doorgegeven aan de ouders/verzorgers die het groepje afzet. Deze ouder/verzorger kan zich melden bij de algemeen coördinator ter plaatse.